Ontdek de keramische vloeren van Casalgrande Padana

by handig5_wp
0 reactie

Casalgrande Padana is een bedrijf van Italiaanse origine dat al meer dan zestig jaar keramische tegels maakt. Aan elk onderdeel van het productieproces worden hoge eisen gesteld. Van de grondstoffen tot de opslag en het bakken van de tegels tot de kwaliteitscontrole van de eindproducten. Alleen het beste is goed genoeg voor de Casalgrande Padana vloeren. Tijdens het productieproces wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid, zodat de impact op het milieu zo laag mogelijk is. De vloeren vinden gretig aftrek in meer dan zeventig landen over de hele wereld.

De voordelen van de keramische vloeren van Casalgrande Padana

Keramiek is niets meer dan een combinatie van klei en zand. Deze materialen worden in de fabriek op een hoge temperatuur gebakken waarna ze nog geruime tijd uitharden. Italië is in Europa hét land waar de keramische tegelvoeren vandaan komen. Het grote voordeel van een keramische tegelvloer is dat deze vloer heel sterk is. De tegels zullen niet snel beschadigen en slijten nauwelijks. Ze zijn daarom heel geschikt in ruimtes die intensief gebruikt worden. Keramische tegels zijn vooral populair in badkamers en keukens. Met een zachte bezem veeg je zand en stof weg. Eventueel kan je de tegels met water dweilen. Meer onderhoud is niet nodig. Tenslotte zijn keramische vloeren in vergelijking met hout, marmer of PVC ook financieel een voordelige optie. Het is ook mogelijk om keramische coatings van Casalgrande Padana op de wanden van je badkamer of keuken aan te brengen. Deze coatings hebben dezelfde voordelen als de vloeren van keramiek.

Een keramische vloer helemaal naar jouw smaak

Je vloer moet passen bij jouw stijl en bij de rest van de ruimte. De vloer stem je af op jouw woonwensen. Er is volop keuze in kleuren, patronen en reliëf. De tegels hebben een unieke uitstraling en zijn helemaal van deze tijd. Wist je dat je vloertegels ook op de muur kan plaatsen? Zo creëer je een mooi geheel in jouw badkamer of keuken.

Related Posts

Leave a Comment