by handig5_wp
0 reactie

Waarom jouw kunstgras niet altijd groener hoeft te zijn


Misschien ben je nog een groentje op dit gebied, maar gras hoeft niet altijd groen te zijn. We kennen allemaal de uitdrukking ‘zo groen als gras’, maar dat verplicht je niet om ook groen kunstgras te nemen. Sterker nog: luister naar je gevoel en kies voor gekleurd kunstgras op je balkon als jij dat mooier vindt.

Je balkon verfraaien

Niet iedereen beschikt over een tuin. Jammer, want zo’n groene tuin voegt iets toe aan je woonplek en je woonplezier. Maar waarom zou je je balkon niet zo aankleden en inrichten dat het zoveel mogelijk op een tuin lijkt? Inderdaad: echt gras op je balkon wordt waarschijnlijk geen groot succes, maar wat dacht je van kunstgras? Want kunstgras komt door het door ontwikkelen van het product steeds meer in de buurt van echt gras. En dus heeft het steeds meer de ‘look’ van gras zoals je dat in zoveel tuinen in de buurt ziet liggen. Een goed idee dus, maar niemand houdt jou tegen om te kiezen voor gekleurd kunstgras op jouw balkonnetje.

Een buitentapijt

Je zou je balkon kunnen zien als een verlengstuk van je appartement of flatwoning. In die zin is kunstgras op je balkon ook een soort tapijt voor jouw privé stukje buiten. Alles is beter dan dat kale beton, en met kunstgras fleur je de boel al aardig op. Met gekleurd kunstgras kan je jouw balkon behoorlijk laten shinen. De basis voor meer sfeer buiten is dan letterlijk al gelegd.

Meer buitenplezier

Want het is heel simpel: zodra het ook maar een beetje mooier weer wordt, trekken we naar buiten. Waar anderen in hun tuin gaan wroeten, bespaar jij tijd en heb je alle kans om je balkon een stuk gezelliger te maken. Met een paar leuke potten met planten en bloemen kom je al een heel end. En voor de fleurige types is gekleurd kunstgras ook een goeie zet. Hoe knusser jouw balkon wordt, hoe eerder en meer je er gebruik van zal maken. En dus stijgt eigenlijk jouw persoonlijke waarde voor jouw kleine buiten.

Warmer en meer uitstraling

Kunstgras oogt ook een stuk warmer dan een saaie betonnen vloer. En met gekleurd kunstgras haal je jouw balkon in één keer op. Ook met een beperkt budget tover je jouw balkon, hoe klein ook, om tot een heerlijk buitenverblijf waar je meer dan ooit zult verblijven. Gekleurd kunstgras is, samen met een paar leuke accessoires, de kans om de zon in jouw leven nog meer te laten schijnen.

Related Posts

Leave a Comment