Zonnepanelen Deventer? Deze specialisten helpen jou bij je installatie!

by handig5_wp
0 reactie

“Fossielvrij leven binnen een generatie”. Je hebt deze zin van een bekende energiemaatschappij vast al eens gehoord. We moeten met z’n allen verduurzamen om zo het milieu een handje te helpen. Zonnepanelen passen perfect bij het doel om aan de slag te gaan met duurzamer wonen. Zonduurzaam, de specialist in zonnepanelen Deventer en omgeving, helpt jou daarbij! 

Niet zelf je zonnepanelen installatie verzorgen

Steeds meer mensen willen bezuinigen. Zelf kozijnen zetten, zelf de keuken installeren.. Of zelf zonnepanelen installeren! Een kijkje op YouTube en je zou in principe zelf je zonnepanelen op het dak kunnen leggen. Doe dat echter beslist niet. Voor alles heb je vakmannen, mensen die exact weten wat het gevolg is van een goede of slechte installatie en wat dat kan betekenen voor de opbrengst van jouw zonnepanelen. Door zelf zonnepanelen te installeren kun je technische aspecten over het hoofd zien, waardoor de terugverdientijd veel langer wordt. En dat is natuurlijk niet wat je wil. 

Zonnepanelen laten installeren door vakmannen

De specialisten van Zonduurzaam kunnen jouw zonnepanelen installatie vakkundig plaatsen. Alle monteurs zijn gecertificeerd en hebben hierdoor de juiste kennis om zonnepanelen op jouw dak te leggen. Zij regelen ook het plaatsen van de omvormer in jouw meterkast, het aanmelden bij het netwerkbeheer, zelfs het terugvragen van de BTW bij de Belastingdienst. Kortom: Doe het niet zelf, laat het doen. Natuurlijk kost het geld om je zonnepanelen installatie te laten leggen, maar dat geld verdien je snel weer terug. Zeker gezien we steeds meer zonuren in Nederland hebben. 

Wat leveren zonnepanelen voor mij op?

De vraag die het meeste gesteld wordt is toch wel “wat is de opbrengst van zonnepanelen voor mij?”. Helaas is daar geen standaard antwoord voor. Bij Zonduurzaam hebben ze daarom de gratis dakcheck. Zij hebben een systeem waarmee ze het aantal zonuren in jouw wijk kunnen analyseren. Aan de hand van het aantal zonuren kunnen zij een gepersonaliseerd dakplan voor je samenstellen. Hierin maken zij een schatting voor de gemiddelde opbrengst en de terugverdientijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zelf nagaan of de investering in zonnepanelen op dit moment ook voor jou een goede optie is. 

Related Posts

Leave a Comment