Wooninspiratie nodig? Hier zijn 3 unieke plaatsen in het oosten van Nederland

by handig5_wp
0 reactie

Inspiratie nodig voor een nieuwe plek om te wonen? Misschien moet je verhuizen vanwege een carrière reden of ben je simpelweg toe aan een nieuwe uitdaging. Wat de reden ook is. Soms is het moeilijk om een nieuwe plek te bedenken om te gaan wonen. Wij helpen je op weg met een aantal plekken die jou wellicht inspiratie geven om tot je volgende woonlocatie te maken in het Oosten van Nederland. 

  • Enschede
  • Apeldoorn
  • Deventer

Enschede, een rustgevende en tegelijkertijd levendige stad

Helemaal voor mensen die uit het westen van Nederland komen, waar ze veel drukte zijn gewend is Enschede een zeer geschikte plek. Dat omdat er nog altijd erg veel te doen is, maar tegelijkertijd vind je er ook meer rust. Mensen die uit het westen van Nederland komen zijn namelijk al vaak veel drukte om zich heen gewend en hebben daarom de voorkeur om op een locatie te wonen waar ze juist meer rust hebben. Toch is het lastig om een complete omschakeling te maken naar een plek waar juist helemaal niet veel te doen is. In dat geval is Enschede een hele geschikte plek. 

Centraler in Nederland en mooi wonen in Apeldoorn

Enschede is al snel wel een plek waar je helemaal aan de rand van Nederland woont en relatief ver weg woont van veel andere plekken. Sommige mensen vinden dat minder prettig. Voor die groep mensen is Apeldoorn juist een hele geschikte plek om te wonen. Apeldoorn is namelijk ook een zeer levendige en leuke stad, maar tegelijkertijd woon je er ook ontzettend centraal in Nederland. 

Daarnaast is het zo dat Apeldoorn ook nog eens een relatief interessante huizenmarkt kent. Net zoals in heel Nederland zijn de prijzen de laatste 10 jaar hard gestegen, maar ondanks dat zijn de woningen toch nog zeer betaalbaar. Aangeraden wordt daarom om de woningen op NieuwWonen Stedendriehoek in Apeldoorn goed in de gaten te houden, want wie weet kom je jouw droomwoning hier ook wel tegen. 

Een woning kopen in Deventer

Deventer is in dat opzicht redelijk vergelijkbaar met Apeldoorn. Het is namelijk ook een levendige stad en je woont hier ontzettend mooi aan de IJssel. Deventer is een plek dat een goede combinatie is tussen een leuke stad, maar een stad die prachtig in het platteland aan het water is gelegen. Zie hier ook wat er allemaal te doen is in Deventer. Wie nog niet eerder in Deventer is geweest die wordt zeker aangeraden om er eens een kijkje te nemen en wanneer je het een leuke en interessante stad vindt dat kun je overwegen om ook hier eens de koopwoningen in de gaten te houden. 

Related Posts

Leave a Comment