Het leukste reclamemiddel: relatiegeschenken!

by handig5_wp
0 reactie

Tegenwoordig kennen we veel manieren van reclame maken. De reclameblokken op TV, advertenties in tijdschriften, billboards langs de kant van de weg, persoonlijke ads op social media en ga zo maar door. Allemaal effectieve manieren van adverteren, zeker! Maar de leukste manier? Dat is toch echt het geven van relatiegeschenken. Niets is zo leuk als cadeautjes geven, behalve misschien cadeautjes ontvangen. Een persoonlijk cadeau wordt door (potentiële) klanten enorm op prijs gesteld en zorgt ervoor dat uw naam lang blijft hangen bij de ontvanger. En nee, cadeautjes geven is niet alleen iets voor in de feestmaanden, het kan gewoon het hele jaar door! Het is een manier om uw zakelijke relaties te laten weten dat u ze waardeert en blij bent met de samenwerking.   

Wat is uw doel?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit geldt ook voor relatiegeschenken. In de wereld van relatiegeschenken bestaan er veel verschillende soorten geschenken, zoals giveaways, premiums en luxe eindejaarsgeschenken. Misschien bent u op zoek naar een passend relatiegeschenk en ziet u door de bomen het bos niet meer. Dat kan heel goed. Het eerste waar u over naar moet denken is, wat wilt u bereiken met het relatiegeschenk? Wilt u een leuk weggevertje voor op de beurs zodat potentiële klanten uw merk onthouden of wilt u een luxe relatiegeschenk om uw bestaande klanten te laten weten dat u ze waardeert? Dit zijn twee hele verschillende doelen en voor elk doel is er een andere aanpak.

Giveaways of luxe geschenken?

Stel, u heeft een bouwbedrijf en staat over een maand op een grote, populaire bouwbeurs. U wilt natuurlijk wel een beetje bekendheid voor uzelf genereren en een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van giveaways. Dit zijn kleine items, zoals pennen of pepermuntblikjes, met uw logo erop bedrukt. Deze producten zijn in grote aantallen relatief goedkoop te bedrukken, wat ze ideaal maakt voor evenementen met veel bezoekers. Geef ze los weg of bundel ze samen in een leuke goodiebag en de ontvanger heeft gelijk een leuke souvenir. Over twee weken of een maand zien ze de pen nog eens op het bureau liggen en besluiten ze wellicht contact met u op te nemen om zaken te doen. Zo makkelijk kan het zijn!

Of misschien heeft u wel een succesvol accountancy kantoor met een grote groep loyale klanten. Deze wilt u af en toe natuurlijk eens goed in het zonnetje zetten. Dan is een luxe relatiegeschenk een goede optie! Ga voor een cadeau waar de ontvanger ook echt wat aan heeft en welke niet na een tijdje wordt weggegooid. Denk bijvoorbeeld aan een mooie powerbank, gegraveerd met uw logo. Of een luxe stormparaplu die elke bui aan kan. Ook leuk: stuur eens in de zoveel tijd een mailing met een mooi geschenk naar uw vaste klanten. Doe er een persoonlijke boodschap bij en het cadeau is compleet. Dit is een goede investering in uw zakelijke relaties en een enorm effectief reclamemiddel.

Online relatiegeschenken bestellen

De mogelijkheden bij het geven van relatiegeschenken zijn enorm. BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment giveaways, premiums, luxe geschenken en nog veel meer. Ook kunt u hier terecht voor uw mailingen en individuele verzendingen. Neem vandaag nog een kijkje op de website voor meer informatie en mogelijkheden.

Related Posts

Leave a Comment