Schone vloer met een Numatic schrobmachine

by handig5_wp
0 reactie

Een schone vloer wil iedereen wel maar het krijgen van een schone vloer valt niet altijd mee. Het zijn vaak hele oppervlaktes (bijvoorbeeld fabriekshallen) of het moet gebeuren in de late uurtjes, bijvoorbeeld in de horeca. Een schrobmachine is dan ideaal. Natuurlijk omdat het schrobben van een vloer een stuk sneller gaat maar ook omdat het resultaat een stuk beter is. Wij gunnen iedereen een mooi blinkende vloer. Daarom een aantal tips voor de aanschaf van een schrobmachine.

Numatic schrobmachine

Schrobmachines, officieel schrobzuigmachines, zijn er van verschillende merken. Zelf adviseren wij de schrobmachines van Numatic. In Nederland de onbetwiste nummer één voor het schrobben van vloeren. En dat is niet onterecht. Het fijne van de schrobmachine van Numatic is dat ze 5 jaar garantie geven en daarnaast hebben ze een mooi assortiment schrobmachines. Voor ieder wat wils.

Type schrobmachine

Als je kiest voor een Numatic schrobmachine dan heb je verschillende opties. Alvast één tip. Kies altijd voor een draadloze Numatic schrobzuigmachine met accu’s. Je herkent deze schrobmachines omdat in de titel TGB of TTB staat. Er zijn ook Numatic machines met draad maar dat is geen aanrader. Een schrobzuigmachine is een redelijke investering en met net wat extra heb je een draadloze schrobmachine en daar heb je een stuk meer plezier van. Zeker bij lange afstanden of lastige hoekjes. Vergelijk het maar met grasmaaien met of zonder draad. Ook een wereld van verschil.

Natuurlijk heeft Numatic veel verschillende soorten schrobmachines maar drie types zijn echt populair .Dat is de Numatic schrobzuigmachine TTB 1840, de Numatic TGB 3045 en de Numatic schrobzuigmachine 4045-100. We hebben ze van klein naar groot gezet. De Numatic schrobmachine TTB 1840 is handig voor kleinere ruimtes. Dit type wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij het schoonmaken van een horecavloer of trappenhal. De werkbreedte is een 40cm. Het middelste model is de Numatic TGB 3045. Ook daar moet je nog achteraan lopen maar de werkbreedte is al 45cm. Deze machine is ideaal voor als je een flinke vloer hebt die regelmatig moet worden schoongemaakt. Klaar voor het echte grote werk? Koop dan online de Numatic schrobzuigmachine 4045-100. Dit is één van de populairste modellen en dat is niet onterecht. Roestvrij stalen chassis, goede accu en een capaciteit van 40 liter. Ideaal voor fabrieksruimtes en grote hallen. 

Bestellen Numatic Schrobmachine

Het bestellen van een Numatic schrobmachine adviseren wij online. Bijvoorbeeld via online groothandel Compliment.nl het bestellen van een Numatic schrobmachine is online goedkoper en de service en garantie is even goed. 

Related Posts

Leave a Comment