Ruimte voor natuur

De manier om een bestemmingsplan te veranderen is door natuurlijke elementen eraan toe te voegen, want onder andere een boom geeft de ruimte om eronder te rusten op een bankje, de schaduw op te zoeken of er oefeningen te doen. Bovendien telt deze plant een lange levensduur waardoor uw investering rendabel is richting de toekomst. Daarnaast bestaan er boomroosters dat zijn systemen waar u een boom in vestigt om vervolgens na te denken over een vervolgstap.

Parkeerpalen

 Soms is het niet gewenst dat er op een bepaalde plek geparkeerd wordt. Dit kan zijn wanneer u een persoonlijke parkeerplek voor de deur heeft of wanneer er sprake is van een bedrijventerrein waarop het verboden is om te parkeren. Om parkeerplekken af te zetten, is het mogelijk om een parkeerpaal te plaatsen. Dit is een paal die inklapbaar is of die in de grond weg kan zakken. Daarnaast kunnen deze palen op gewenste momenten weer worden uitgeklapt of naar boven worden gehaald om een parkeerplek te blokkeren.

 

RAW-bestekssystematiek

Erdi werkt volgens de RAW-bestekssystematiek. Dit wil zeggen dat er zowel op juridisch, administratief en technisch vlak voorwaarden worden gesteld voordat er mag worden gewerkt aan de infrastructuur. Het bouwen of het verbouwen kan alleen gebeuren wanneer er overeenstemming over is. Deze manier wordt al ruim dertig jaar toegepast in Nederland en geldt voor alle bouwprojecten in Nederland. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn voordat er een project wordt gestart. De afspraken worden ook altijd in contracten vastgelegd. Erdi is ook verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden in gemeenten. Wanneer er bijvoorbeeld schade is aan verkeersborden, dan kunnen gemeenten ervoor kiezen om deze borden te laten vervangen. Deze kunnen ze dan bij Erdi verkrijgen. Ook voor dit soort werkzaamheden zal er altijd volgens het RAW-bestekssysteem worden gewerkt.

Bent u ook benieuwd naar de werkzaamheden en de producten van Erdi? Neem dan zeker een kijkje op hun website of vraag een offerte op

Related Posts

Leave a Comment