Janseninstal

Introductie Janseninstal


P.Jansen Installatietechniek (Janseninstal) is, met al 85 jaar ervaring, allround gespecialiseerd in de verschillende disciplines binnen de installatietechniek. Janseninstal is in staat een totaalpakket aan te bieden door de veelzijdigheid in combinatie met verschillende vakgebieden. Zo biedt Janseninstal niet alleen installatieservice en verkoop, maar ook renovatie en onderhoud.

De ontwikkeling van elektra


Janseninstal volgt dus nauwgezet de ontwikkeling van elektra om zo steeds de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden en steeds bij te blijven op gebied van de laatste innovaties. Elektrische innovaties winnen namelijk steeds meer terrein in zowel huishoudens als in het bedrijfsleven, waarbij duurzame uitvindingen leiden tot bijvoorbeeld zogeheten smartgrids, all-electric woningen en elektrische mobiliteit. Nog een ambitie in de elektrotechniek is een antwoord te bieden op de uitdaging mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen en slimme gebouwen te ontwikkelen. 

Intergas


Dit Nederlandse bedrijf specialiseert zich al meer dan 50 jaar in het optimaliseren van verwarmingssystemen met als doel steeds te blijven innoveren om u van de meest betrouwbare en comfortabele warmte te voorzien. Hierbij maken zij gebruik van duurzame energiebronnen en hightech warmte-oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit gerenommeerde bedrijf loopt dus altijd een stapje voor in de technologische ontwikkelingen en maakt hierbij gebruik van de zogeheten dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze door Intergas ontwikkelde warmtewisselaar zorgt voor minimaal warmteverlies en optimale warmteoverdracht. 

Janseninstalshop


Janseninstal staat voor kwaliteit. In onze webshop https://www.janseninstalshop.nl/ vindt u dan ook een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten op gebied van elektra, zonnepanelen, CV-ketels, verwarminginstallaties en sanitair. Naast Intergas vindt u in ons assortiment gerenommeerde namen als Valliant, Nefit, Daalderop, Remeha, AWB, Ferroli en nog vele andere namen. Ook vindt u allerlei nuttige informatie op gebied van subsidie duurzame energie, energiezuinige pompen en informatieve filmpjes over bijvoorbeeld het installeren van een CV-ketel. Kijk dus snel in onze webshop www.janseninstalshop.nl waar u alles vindt wat u als bedrijf of als particulier nodig heeft op gebied van installatietechniek.

Related Posts

Leave a Comment