Kies voor meubels en inrichting die net zo uniek zijn als uw ontwerpstijl

by handig5_wp
0 reactie

Er is niemand ter wereld die precies zoals u is. U wilt dat uw huis een weerspiegeling is van de unieke persoon die u bent. Maar dat kan moeilijk zijn. Als je een tafel, een bank of soms zelfs een kunstwerk koopt, weet je dat er veel andere mensen zijn die precies dezelfde spullen mee naar huis nemen.

Er zijn echter manieren om meubilair en decoratie toe te voegen waar niemand anders hetzelfde heeft. En je kunt het doen zonder de tijd en kosten om de wereld rond te reizen op zoek naar een kunstenaar of een meubelmaker. Hier zijn een paar voorbeelden van meubels waarbij elk stuk uniek is.

Handgemaakt Meubilair

Zelfs als u meubels van ambachtslieden uit een showroom koopt, maakt de variatie in houtnerf en de nauwgezette detaillering elk stuk tot een uniek meesterwerk. Maar daar houdt de individualiteit niet op. U kunt de tafel of stoel op maat bestellen die een bijzondere plek in uw huis perfect tot zijn recht laat komen. Kies een houtsoort, waaronder wit eiken, rood eiken, esdoorn en kersenhout, en kies uit tientallen afwerkingsopties en zelfs schrijnende niveaus voor veelzijdige effecten. Kies een ronde of rechthoekige tafel, kies de maat die bij u past en kies uit standaardhoogte en tellerhoogte. Als u in de markt bent voor een dressoir, zijn er veel set-opties beschikbaar, zodat u iets kunt vinden dat het beste past bij uw ruimte.

Teruggewonnen Houtmeubilair

Sommige dingen zijn de tweede keer beter. Gerecupereerd hout is al eerder gebruikt en is vaak afkomstig van klassieke oude constructies, zoals fabrieken, langwerpige kantoorgebouwen en schuren. Vaak is het oude groei-hout met kracht en karakter dat vandaag de dag moeilijk te vinden is. Als je een nachtkastje, salontafel of barkruk van teruggewonnen hout mee naar huis neemt, weet je dat er nog nooit zoiets is geweest en dat zal ook nooit gebeuren. Deze oude planken en balken hebben een verhaal te vertellen, en nu beginnen ze een compleet nieuw verhaal in uw woning.

Kunst

Deze kleurrijke geometrische ontwerpen zorgen voor een eigentijds accent dat elke ruimte verlevendigt. Het ene bestaat uit gevouwen gekleurd papier dat in een glazen frame is geplaatst, en het andere bestaat uit lasergesneden houten stukken, of gewone schilderijen voor aan de muur, elk van een individuele tint. Hang er één aan een korte muur of toon twee naast elkaar boven een bank. Je ziet telkens iets nieuws als je je in het ingewikkelde patroon verdiept.

Related Posts

Leave a Comment