Hout Lasersnijden

by handig5_wp
0 reactie

Waarom kiezen steeds meer houtbewerkers voor een lasergraveermachine? Vanwege de veelzijdigheid waarmee je kunt hout lasersnijden en graveren.

Hout graveren en snijden zijn de meest populaire toepassingen voor een laser omdat er zoveel verschillende producten mee bewerkt kunnen worden zoals kasten, fotolijsten, handgrepen, etcetera. De laser van worden gebruikt voor bijna alle soorten houtbewerking. Of u nu werkt met hardhout, fineer, mdf, notenhout, elzenhout of kersenhout: met een lasersysteem kunt u uiterst gedetailleerde afbeeldingen graveren. Maar daar houdt het neit op, ook voor lasersnijden kunststof kunt u een geschikte laser of toepassing vinden. 

Waarom hout lasersnijden zo populair is:

Lekker creatief

Wat kun je maken met een laser? Wat niet! Denk aan meubels, ornamenten, prototypes, fotolijsten, handgrepen en meer.

Foto op hout graveren

Een foto zegt meer dan duizend woorden, en een gegraveerde foto zegt nog meer. Graveer foto’s op mahonie of grenen – een perfect aandenken.

Inserts maken

Gebruik zowel de lasersnij- als graveer functies van uw machine om prachtige inlays te maken met verschillende kleuren hout.

Prototypes lasersnijden en graveren

Voor projecten waar het snel moet gaan, kan een lasersysteem aanzienlijk snel werken. Een concept wordt in een mum van tijd een prototype met MDF en multiplex lasersnijden. Bovendien kunt u met een laser werken met elk formaat en elke vorm, wat betekent dat u de houtresten van uw vorige project kunt gebruiken.

Personaliseren

Met een lasersysteem kunt u producten personaliseren en unieke voorwerpen maken. Gepersonaliseerde prijzen, skateboards, telefoonhoesjes of instrumenten zijn leuke geschenken.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos wanneer u uw houtprojecten doet met een laser graveermachine. Zo kan je sneller en met betere kwaliteit producten ontwikkelen, aan hobbyprojecten werken of nieuwe ontwerpen uitproberen. Alles wat je nodig hebt.

Je kunt het niet alleen persoonlijk gebruiken maar je kan het ook gebruiken om bestaande producten te personaliseren. Hiermee kun je in december een gepersonaliseerd cadeau geven aan bedrijven waarmee je samen werkt. Hierbij kun je denken aan een houten puzzel van het bedrijfslogo of een borrelplankje met het logo van jouw bedrijf en van het bedrijf waarmee je samen werkt. Hierdoor kun je creatieve cadeau’s geven aan bedrijven waarmee je samen werkt.

Deze cadeau’s gaan gebruikt worden of worden ergens neergelegd waar mensen het kunnen zien. Dit kan dan ook weer gratis reclame zijn voor jouw bedrijf. Wees dus lekker creatief en maak iets moois wat mensen graag willen laten zien.. Dit is een win win situatie omdat het bedrijf er blij mee is en het is gratis reclame voor jouw bedrijf.

 

Related Posts

Leave a Comment