Etuis bedrukken

by handig5_wp
0 reactie

Als je regelmatig pennen, potloden of gummen kwijtraakt, is een etui het beste dat je kunt gebruiken om al je spullen in te bergen. Maar het etui is heel basic met niets erop, maar wat kun je doen om je etui een beetje leuker te maken? Je kunt het etui bij TBTB laten bedrukken met jouw logo, afbeelding of tekst.

Waarom zou je een etui bedrukken

Bedrukte etuis zijn een geweldig idee, of u nu een bedrijf bent of niet. Een print of een personalisatie levert karakter op aan jou als persoon of bedrijf. In de afgelopen jaren is de trend van het bedrukken van etuis in een voor de hand liggende richting verschoven. Steeds meer klanten kiezen voor duurzaam bedrukte etuis. Bij TBTB is altijd op de hoogte van de laatste trends in etuis en biedt een verscheidenheid aan bedrukbare etuis. Beurzen en evenementen worden gepland zo als bedrijf zou etuis uitdelen een goede promotiemiddel zijn. Door uw logo of  slogan te bedrukken op het etui, draagt ​​het bij aan de bekendheid van het bedrijf. Als het voor u bedrijf, school of voor jezelf, is een bedrukte etui een goede promotie/naamsbekendheid middel. Een etui kun je ook gebruiken voor een relatiegeschenken aan de mensen van wie  je hou, medewerkers of je zakenpartners.

Etuis met tekst of foto

Naast dat je het etui laten bedrukken met je logo kunt u ook een tekst of een foto bedrukken. Met de tekst moet je bedenken wat je gaat zetten wie je doelgroep is. wil je het voor je personeel of voor je zakenpartners. Dan weet je duidelijk wat je wil. Met de foto als je een leuke foto heb of je wil liever plaatjes op uw etui. Kunnen we dat voor uw bedrukken zo geef je meer beeld voor uw doelgroep.

Geschiedenis van etuis

In de 18e eeuw werd soms zeehondenhuid of segrijn gebruikt als stoffering materiaal: in Frankrijk werden naast etuis voor persoonlijke bezittingen ook zeer luxe etuis gebruikt. Goud, zilver, schildpad of email, versierd met edelstenen die gemaakt zijn om kleine kostbare voorwerpen in te bewaren. Etui is een lening van het Frans woord (étui). Eigenlijk de Nederlandse vertaling van het Franse woord is koker.

Related Posts

Leave a Comment