Erdi, voor al het meubilair op straat

Zonder meubilair op straat zou het straatbeeld niet compleet zijn. Het verkeer zou niet normaal verlopen, de straten zouden kaal zijn en de verkeersveiligheid zou niet optimaal zijn. Erdi is al ruim zeventig jaar in dienst van gemeentes om meubilair voor op straat te produceren en te leveren om zodoende ervoor te zorgen dat er geen nodige objecten ontbreken op straat. Het bedrijf begon ooit als een klein familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot bedrijf dat onmisbaar is. Gemeentes, maar ook de overheid profiteert van het vakmanschap van het bedrijf. Of het nu gaat om stoplichten, verkeersborden of straatbanken, bij Erdi bent u ervoor aan het juiste adres.

 

Parkeerpalen

 

Soms is het niet gewenst dat er op een bepaalde plek geparkeerd wordt. Dit kan zijn wanneer u een persoonlijke parkeerplek voor de deur heeft of wanneer er sprake is van een bedrijventerrein waarop het verboden is om te parkeren. Om parkeerplekken af te zetten, is het mogelijk om een verzinkbare parkeerpaal te plaatsen. Dit is een paal die inklapbaar is of die in de grond weg kan zakken. Daarnaast kunnen deze palen op gewenste momenten weer worden uitgeklapt of naar boven worden gehaald om een parkeerplek te blokkeren.

 

 

Canapé

 

Als u buiten goed wilt kunnen zitten, dan is het natuurlijk belangrijk dat er goede banken worden geplaatst op straat. Een Canapé is een voorbeeld van een unieke houten bank die voldoende comfort biedt als u even wilt genieten van de buitenlucht. Deze bank is ook steeds vaker terug te zien in het straatbeeld en de populariteit van deze bank blijft toenemen. De bank is gemaakt van hout dat goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast biedt Erdi enkel meubilair van goede kwaliteit en zijn de meubels gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal. Ditzelfde geldt voor het materiaal waarvan deze bank is gemaakt. Het hout is van zeer goede kwaliteit. Zo is het makkelijk schoon te houden en kan er niet goed in het hout worden gekrast.

 

Meubilair van goede kwaliteit

 

Het meubilair voor op straat van Erdi voldoet aan alle eisen die door gemeenten worden gesteld op het gebied van kwaliteit. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het straatmeubilair lang meegaat en dat het goed past binnen elke buurt, in elke stad of dorp en ook niet makkelijk beschadigd kan raken. Bent u benieuwd naar de producten van Erdi en naar de mogelijkheden die er zijn om uw gemeente te voorzien van meubilair? Kijk dan snel op de website van Erdi.

Related Posts

Leave a Comment