Een slim huis? Zo creëer je een kickstart! 

by handig5_wp
0 reactie

Je kunt nog zo handig zijn, je huis tot een slim huis transformeren kan toch een behoorlijke uitdaging zijn. Het kost veel tijd, moeite maar vooral kennis. Nu volgt de ene technische ontwikkeling de ander in rap tempo op, en wordt ook de eenvoud van implementatie steeds makkelijker. De vraag bij veel mensen ontstaat wel snel; waar begin ik? Om je enigszins met deze vraag op weg te helpen hebben wij een enorme aanrader, dat is namelijk de implementatie van een HomeWizard inclusief slimme meters. Waarom ook jij deze op korte termijn moet overwegen aan te schaffen? Lees snel verder. 

Wie is HomeWizard? 


Homewizard is een bekend merk waar het gaat om het creëren van een ‘slim’ huis. Met de tools die dit merk biedt kunnen gebruikers hun woning eenvoudig transformeren in een intelligent en geconnecteerd huis. Het biedt niet één oplossing, maar een grote hoeveelheid aan verschillende opties. Het is een zeer gebruiksvriendelijk (eco)systeem wat erg geschikt is voor de particuliere markt. Het is daarnaast een bekend merk waardoor het aan te sluiten is op veel merken, systemen en producten. De basis van het merk zijn de zogenaamde slimme hubs en controllers. Deze zijn met diverse domotica standaarden (Z-Wave/Zigbee) te integreren met veel andere smart-home apparaten. Denk aan verlichting, thermostaten, camera’s en deurbellen. Via de technologie van HomeWizard kun je dit alles omtoveren tot één intuïtieve interface. Zo heb je op afstand toegang tot alle afzonderlijke apparaten en kun je via de app zaken aanpassen. Hoe slim is dat! 

P1 Meter 

Dan is er vervolgens ook nog de P1 meter van HomeWizard, hét wondermiddel voor een vermindering van je verbruik aan gas en elektra. Dit komt doordat je via een P1 meter per apparaat het realtime én totaalverbruik kunt zien. Hierdoor weet je precies wat de grootverbruikers zijn en waar je dus al snel op kunt besparen qua apparaten. Het geeft je gedetailleerde informatie over verbruik en eventuele besparingen. Energie besparen was daarmee nog nooit zo eenvoudig!   

Kortom; ook wanneer je nog niet zeer ingewijd bent in de wereld van duurzaamheid en smarttechnologie kun je al snel stappen maken. Je hoeft hier niet ontzettend handig en technisch voor te zijn. Het gaat er vooral om dat je de juiste mensen en merken kent. HomeWizard is hierbij een must have en een centrale speler op het gebied van jouw verduurzamingsplannen. HomeWizard richt zich op het vereenvoudigen van het smart home-ervaring, zodat gebruikers kunnen genieten van meer gemak, comfort en energie-efficiëntie in hun dagelijkse leven zonder dat ze hier allerlei ingrijpende veranderingen voor moeten doorvoeren. Door mee te doen HomeWizard doe je automatisch mee aan voortdurende innovatie. Door het toevoegen van nieuwe functies blijft HomeWizard een pionier op het gebied van smart home-technologie, waardoor het merk een favoriete keuze is voor diegenen die streven naar een geavanceerde en geïntegreerde slimme woonomgeving. En tevens weet je met de keuze voor HomeWizard dat je voor de toekomst goed zit! 

Related Posts

Leave a Comment