Betonbollen: de 5 redenen om ze te kopen

by handig5_wp
0 reactie

Betonbollen: de 5 redenen om ze te kopen

Betonbollen zijn steeds meer te zien, vooral bij parkeergelegenheden van woningen of bedrijven in stedelijke gebieden. Er zijn namelijk meerdere redenen om te kiezen voor het kopen van betonbollen. De 5 redenen om betonbollen te kopen zijn te vinden in dit artikel.

Reden 1: Ter decoratie

Betonbollen kunnen decoratief worden ingezet dankzij de mooie uitstraling die je kunt creƫren. Je kunt betonbollen namelijk voor de sier plaatsen op elke gewenste locatie. Je kunt daarnaast betonbollen kopen in verschillende simpele en opvallende kleuren en afmetingen.

Reden 2: Ter afscherming

Het gebruik van betonbollen is zeer geschikt ter afscherming. Wil je je tuin, terrein, parkeerplaats, terras en dergelijke afscheiden, dan kan je dit bereiken met betonbollen. Op deze manier voorkom je dat ongewenste gasten met de auto jouw terrein op komen. Betonbollen zijn dus zowel voor de sier, maar ook ter veiligheid en het waarborgen van je terrein (optioneel).

Reden 3: Ideaal te combineren met paalmutsen

Je kunt betonbollen overigens goed combineren met het gebruik van paalmutsen. Paalmutsen zullen snel opvallen en brengen een unieke uitstraling met zich mee.

Reden 4: De duurzaamheid en weersbestendigheid

Betonbollen zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. De bollen zijn daarnaast vormvast en gaan heel lang mee. Hier komt nog bij dat betonbollen gemaakt zijn van 100% natuurlijk materiaal, milieuvriendelijk is en goed te recyclen is.

Reden 5: Geen onderhoud nodig

Betonbollen zijn onderhoudsarm. Deze bollen kunnen heel het jaar buiten blijven staan aangezien ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Denk zo niet alleen aan regen, maar ook aan vorst, hagel, wind, zon en sneeuw.

Related Posts

Leave a Comment