Hoe haal je viezigheid het makkelijkst uit jouw jacuzzi?

by handig5_wp
0 reactie

Een jacuzzi is heerlijk. Het is ideaal om in te ontspannen. Het is tevens nog goed voor je spieren en lichaam. Maar omdat een jacuzzi een gebruiksproduct is wordt het vies. Dit is natuurlijk logisch. De jacuzzi staat buiten en dan kan er snel viezigheid in komen zoals, zand en bladeren. Hoe haal je die viezigheid het makkelijkst uit jouw jacuzzi? Om daarachter te komen moet je het artikel verder lezen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw jacuzzi beschadigt. Je wilt dan natuurlijk dat het probleem snel een professioneel opgelost wordt. Je kan jouw jacuzzi reparatie laten doen door Elite Wellness. Zo weet je zeker dat het probleem goed aangepakt wordt. 

Er zijn verschillende soorten bodemzuigers

Een jacuzzi staat natuurlijk buiten. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat je onderweg naar de jacuzzi zand meeneemt. Dit kan je voorkomen door een badje neer te zetten met water waar je je voeten indoopt, voordat je het water ingaat. Het kan alsnog zijn dat er wat zand of andere vieze deeltjes mee het water ingaan. Dan is een bodemzuiger ideaal. Het zand zakt natuurlijk naar beneden en dan is een bodemzuiger ideaal om de jacuzzi mee te verschonen. Een bodemzuiger is eigenlijk een ander woord voor een stofzuiger voor in jouw spa. Er bestaan verschillende soorten bodemzuigers. Je hebt bodemzuigers die op batterijen werken, maar ook die werken aan de hand van vacuüm. Het grote voordeel van een bodemzuiger die werkt met vacuüm is dat je nooit tegen het probleem aanloopt, dat de stofzuiger leeg is. Ideaal wanneer je een grote onderhoud moet verrichten aan jouw gekochte jacuzzi. Door de bodemzuigers hoef je ook niet zelf in het water. Geen natte kleren voor jou!

Voetenbadje

Zoals je al eerder kon lezen, kan je met een voetenbadje viezigheid voorkomen. Zo voorkom je dat er zand, gras en vuil in de jacuzzi komt. Het is van belang dat je het voetenbadje wel echt gebruikt, voordat je erin stapt. 

Schepnetje

Niet alle viezigheid zakt naar beneden. Het kan ook zijn dat de viezigheid op de bovenkant blijft druiven. Veel beestjes en blaadjes blijven drijven. Die kan je dan ideaal verwijderen uit de jacuzzi met een schepnetjes. Je kan met het schepnetje gemakkelijk als een soort filter door het water van de jacuzzi heen gaan. Zo wordt jij zelf ook niet nat en hoef je de viezigheid niet aan te raken. Dit is een makkelijke manier van het schoon houden. 

Related Posts

Leave a Comment