3 leuke domotica producten

by handig5_wp
0 reactie

Domotica zijn producten waarmee jij je huis slimmer en holistisch kan maken. Wil je misschien domotica kopen, maar weet je niet precies welke producten je in huis wil halen? Dan kan het aan te raden zijn om eens rond te surfen bij Somfy en te kijken wat zij allemaal van aanbod hebben. Somfy is namelijk een betrouwbare en veelzijdige producent van domotica producten. Als je domotica kopen wil, is het verstandig om je opties langs te gaan.

TaHoma Smart voor een slim huis

Allereerst is er de TaHoma Smart Home, waarmee je snel je huis slim kan maken. TaHoma Smart Home is een besturingssysteem op afstand waarbij je door de Smart Control app te downloaden heel gemakkelijk en snel je huis weer ‘uit’ kan zetten, door bijvoorbeeld je jaloezieen en lichten aan of uit te zetten zonder daarbij naast de daadwerkelijke lichtknop te hoeven staan. Het is bovendien mogelijk om het via de app met behulp van een spraakassistent te doen, zodat je daadwerkelijk knoploos te werk gaat!

Veiligheid en privacy

Ook aan te raden is de beveiligingscamera van Somfy. Hiermee bescherm je je huis tegen externe onwenselijkheden, maar bescherm je ook je eigen privacy: middels de privacy-shutter kan de Somfy Indoor Camera namelijk niet filmen als je zelf thuis bent; dan gaat hij automatisch uit. Als je weg bent daarentegen, doe je dat met een gerust hart omdat de Somfy Outdoor Camera een ingebouwd alarm heeft waarmee je inbrekers kan afschrikken.

Het gemak van een elektrische garagedeur

Een laatste aanrader is de gemotoriseerde elektrische garagedeur van Somfy. Het fijne aan de elektrische roldeur is dat je deze al vanaf een straal van 500 meter van je huis de opdracht kan geven om te openen. Zo is je garagepoort open tegen de tijd dat jij er bent met je auto, zodat je geen tijd verliest. Ook is er geen gehannes aan deuren of knoppen, want de garagepoort gaat automatisch omhoog. Je hoeft zelfs niet meer op knoppen te duwen op je telefoon.

Related Posts

Leave a Comment