Water slim afvoeren langs de openbare weg

by handig5_wp
0 reactie

Door betonnen molgoten te plaatsen bent u verlost van overtollig water op die plekken waar dat niet wenselijk is. Ze worden veel gebruikt in de infrastructuur van wegen. Kijk maar eens bij verkeersrotondes, klinkerwegen en op pleinen. Omdat daar veel bestrating aanwezig is wordt het moeilijk om hemelwater tijdig af te voeren met gevaarlijke situaties als gevolg. Door het plaatsen van molgoten vindt die afwatering wel plaats en kan het weggeleid worden naar een lager gelegen plek of afvoerput. Ook in de particuliere sector worden molgoten vaak verkocht. Ze zijn eenvoudig te plaatsen naast een al bestaande bestrating zoals een oprit. Het enige wat u hoeft te doen is een geul te graven waarin de goten worden geplaatst. 

De voordelen

Betonnen molgoten zijn dusdanig vormgegeven dat ze als het ware in elkaar kunnen ‘haken’. De speciale inkepingen aan de uiteinden zorgen ervoor dat ze naadloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Het middengedeelte van een molgoot is wat lager waardoor er een soort van geultje ontstaat. Hierdoor stroomt het hemelwater makkelijk weg naar een lager gelegen verzamelplek of rioolput. Ook sportverenigingen hebben inmiddels de betonnen molgoten ontdekt. Wanneer ze langs een hockey- of voetbalveld worden geplaatst is er veel minder kans dat hemelwater op het veld blijft staan waardoor het veld onbespeelbaar wordt. Nog een groot voordeel van betonnen molgoten is dat ze onderhoudsarm zijn, een zeer lange levensduur hebben en eenvoudig schoon te maken zijn. Mocht er veel blad of zand in liggen dan zijn gemakkelijk schoon te vegen.

Gemakkelijk bestellen

Bij Molgotenbeton.nl koopt u goede molgoten tegen zeer scherpe prijzen. Ze worden vervaardigd in de eigen fabriek waardoor de productiekosten laag worden gehouden. Daar profiteert u als klant van mee want hierdoor kunnen de prijzen van molgoten laag worden gehouden. De grijze producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Een vrijblijvende offerte kan eenvoudig online aangevraagd worden via het offerteformulier. Wilt u liever eerst meer informatie over de vele mogelijkheden en voordelen van de betonnen molgoten? Vul dan het contactformulier in, stuur een mailtje of bel. De molgoten experts helpen u graag verder.

Related Posts

Leave a Comment