Singles Day één van de belangrijkste winkelmomenten van 2021

by handig5_wp
0 reactie

Ook in 2021 vindt op 11 november de zogenaamde SinglesDay plaats. Wat oorspronkelijk ontstond als feestdag voor vrijgezellen, is uitgegroeid tot één van de belangrijkste winkel-momenten van het jaar. In China, waar deze feestdag werd bedacht, worden talloze festiviteiten georganiseerd. Maar het is vooral ook een dag geworden waarop je kunt genieten van allerlei aanbiedingen. De Chinezen profiteren van kortingen in horecagelegenheden, bioscopen en theaters, en vooral ook in winkels en in online stores. Bij ons zijn de Singles Day kortingen vooral in de webshops te vinden.

Grote namen nemen deel

Hoewel er al eerder een aantal webshops en fysieke winkels inspeelden op Singles Day, was Bol.com in 2017 de eerste internetwinkel die een groot aantal aanbiedingen had speciaal voor deze dag. In korte tijd volgden vele anderen. Tijdens de editie van 2021 zullen de grote namen zeker weer deelnemen, denk naast Bol.com aan MediaMarkt, CoolBlue en Wehkamp. Hier zul je kunnen profiteren van hoge kortingen op talloze producten. Traditioneel doen elektronicaproducten het goed op deze kortingsdagen. Dat is bijvoorbeeld ook zo tijdens Black Friday. Maar ook veel andere artikelen vind je tegen aantrekkelijke prijzen.

Houd de websites in de gaten!

Wil je genieten van de kortingen die de verschillende webshops te bieden hebben, houd dan de websites van jouw favoriete merken en stores in de gaten. Schrijf je in voor nieuwsbrieven en kijk ook op vergelijkingssites. Je kunt zo precies zien welke acties in iedere internetwinkel gelden. Het kan dat de shop in 2021 korting geeft op het gehele assortiment, maar het kan ook dat er aanbiedingen gelden voor een geselecteerd aantal producten. Daarnaast kan het zijn dat je een speciale kortingscode nodig hebt, die je via een nieuwsbrief kunt ontvangen.

Related Posts

Leave a Comment