Waarom een tijdelijke keuken huren?

by handig5_wp
0 reactie

Wat zijn redenen om tijdelijk een keuken te huren? Nou, dat zijn er heel wat. Wanneer u de keuken gaat verbouwen is er één van. Iedere dag eten thuis laten bezorgen, kant-en-klaar maaltijden in de magnetron opwarmen of voor de zoveelste keer naar de snackbar gaat ook een keer vervelen. Bovendien kost dat behoorlijk wat geld. En om continue vrienden en familieleden lastig te vallen met de vraag of u daar een vorkje mee kunt prikken doet u natuurlijk ook niet. Een tijdelijke keuken is dan een uitkomst. U hebt alles bij de hand om een goede maaltijd te bereiden en etenswaren in op te slaan. Want een tijdelijke keuken heeft in ieder geval een voorraadkast. De uitgebreidere versie heeft zelfs een koelkast met vriesvakje. Na de maaltijd wast u alles af in de spoelbak. Staat de mobiele keuken in de weg? Dan verrijdt u het geheel heel makkelijk naar een andere plek.

Bij brand of schade

Brand in uw woning: het is nooit te hopen dat het u overkomt. Maar wanneer het wel het geval is en de keuken is even onbruikbaar geworden dan is een tijdelijke keuken een hele fijne oplossing. Zo kunt u toch van een warme maaltijd genieten die u zelf hebt bereid in uw woning. Ook wanneer er schade is ontstaan door bijvoorbeeld een lekkage is een tijdelijke keuken erg fijn. Alles bij de hand en binnen no time een gezonde maaltijd op tafel en de mogelijkheid om af te wassen. Het enige wat u nodig hebt voor een tijdelijke keuken is elektriciteit via een stopcontact en koud water waarop u de afvoerslang aansluit. De slang hangt u in een put of een jerrycan die u regelmatig leegt.

Beurs of evenement

Staat u op een beurs of bij een ander evenement en wilt u de bezoekers een warm hapje aanbieden? Huur een tijdelijke keuken waar u het eten warm kunt maken. En tussendoor kunt u de vaat even wegwerken. Is de beurs of het evenement weer afgelopen? Dan laat u de mobiele keuken weer ophalen. Zo’n verplaatsbare keuken is supermakkelijk en in heel veel gevallen een grote uitkomst.   

Related Posts

Leave a Comment