Deze ruimtes in huis kun je uitrusten met een epoxy vloercoating

by handig5_wp
0 reactie

Epoxy vloercoatings zijn niet alleen geschikt voor commerciële, industriële en openbare ruimtes, ze kunnen ook uitstekend in huis worden toegepast. Wij vertellen je welke ruimtes in huis je kunt uitrusten met een epoxy vloercoating.

Badkamer en toilet

De vloer van zowel de badkamer als het toilet moet voldoen aan de volgende eisen: de vloer moet waterdicht en waterbestendig zijn en de vloer moet makkelijk gereinigd kunnen worden, zodat zeepresten en ander vuil zich niet aan de vloer kunnen hechten. De meeste mensen kiezen bij deze ruimtes voor een tegelvloer, maar wist je dat een epoxy vloercoating eigenlijk veel praktischer is? Een epoxy vloercoating is, in tegenstelling tot een tegelvloer, naadloos en vrij van poriën. Hierdoor is de vloer makkelijker en beter te reinigen en blijft er geen vuil en zeepresten achter op de vloer. Daarnaast is een epoxy vloer sterk en heeft het een hoge hardheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het beschadigen van de vloer, in tegenstelling tot een vloer gemaakt van kwetsbare, dure tegels. Epoxy vloercoatings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor er voor elke stijl badkamer een passende oplossing verkrijgbaar is.

Bijkeuken

De bijkeuken is een ruimte die intensief wordt gebruikt en snel vies wordt. In de bijkeuken staat vaak de wasmachine en de droger, maar worden ook de schoenen aan- en uitgetrokken en de handen gewassen na het werken in de tuin of na het buiten spelen. Modder, zand en bladeren worden zo naar binnen gelopen en ook tuingereedschap beland nog wel eens per ongeluk in de bijkeuken, waardoor een sterke vloer die makkelijk gereinigd kan worden een absolute must is. Een epoxy vloercoating is heeft een hoge hardheid, een glad oppervlak en een strakke uitstraling, waardoor jouw bijkeuken een verzorgde uitstraling krijgt, onbezorgd gebruikt kan worden en bovendien in een handomdraai weer schoon te maken is.

Garage

De garage is de plek waar allerlei spullen opgeslagen staan. Van de auto en de fietsen tot de barbecue en de grasmaaier, de garage wordt gebruikt voor allerlei doeleinden. Net als de bijkeuken wordt de garage intensief gebruikt. Daarnaast wordt de vloer soms zwaar belast, omdat de auto in de garage staat. Wil jij jouw garage voorzien van een sterke vloer die de garage direct ook een nette en verzorgde uitstraling geeft? Dan is een epoxy vloercoating iets voor jou. Met een epoxy vloercoating is de vloer van jouw garage goed tegen een stootje bestand en heeft jouw garage altijd een nette uitstraling.

Related Posts

Leave a Comment