Wat zijn Jumboblokken?

by handig5_wp
0 reactie

Jumboblokken zijn eigenlijk, zoals de naam al zegt, grote en opvallende betonnen blokken. Deze blokken hebben een halfronde, bollende bovenkant. Je ziet ze vaak bij parkeerplaatsen, terreinen, opritten, pleinen of winkelgebieden. De standaardmaat van jumboblokken is 45x90x48cm, waardoor het dus onmogelijk is om er met een auto overheen te rijden. Hierdoor zijn de jumboblokken dus erg effectief als barrière. Ze worden vaak ingezet als afscheiding, inbraakpreventie of voor de veiligheid in het verkeer. Kortom, jumboblokken kunnen op verschillende manieren erg effectief gebruikt worden.

Het gebruik

Jumboblokken kunnen op vele verschillende manieren worden ingezet. Zo kun je ze op een terrein neerzetten als afscheiding zodat je bijvoorbeeld een afscheiding maakt tussen een parkeerplaats en een plaats voor vrachtwagens om te laden en lossen. Ook kan je ze bij een bocht plaatsen bij bijvoorbeeld een berm, zodat bestuurders beter opletten en hun snelheid minderen. Jumboblokken worden bijvoorbeeld ook gebruikt tegen inbraak. Vandaag de dag zie je veel ramkraken bij winkels. Hierbij is beveiligen met camera’s niet meer genoeg. Jumboblokken kunnen hiervoor de oplossing zijn. Je kunt ze voor de showroom plaatsen zodat de ingang wordt belemmerd. Jumboblokken.nl levert speciale jumboblokken of ruggen die ingezet kunnen worden om inrijden en ramkraken te voorkomen.

Jumboblokken kopen

Op Jumboblokken.nl kan je betonnen jumboblokken vinden voor een scherpe prijs. Ze hebben een breed assortiment jumboblokken, maar ook stootbanden en schrikblokken. Alles is bij Jumboblokken.nl op maat te bestellen, en ook de kleur mag je zelf bepalen. De Jumboblokken zijn van een uitstekende kwaliteit beton en worden snel op locatie geleverd. Via de website kun je eenvoudig vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur na aanvraag krijg je al een reactie terug, zodat jij snel weet wat je kosten zijn. Mocht je nog niet precies weten wat je wilt, dan kunnen ze natuurlijk ook helpen met advies op maat. De medewerkers van Jumboblokken.nl denken graag met je mee over de uitvoering van de jumboblokken. Zo weet je zeker dat jij de juiste hoeveelheid, maat en kleur besteld. Voor meer informatie over de verschillende jumboblokken kun je kijken op Jumboblokken.nl. Ook kan je hier makkelijk en snel een offerte aanvragen.

Related Posts

Leave a Comment