Verbouwen? Dan komt een puincontainer goed van pas

by handig5_wp
0 reactie

Wanneer je gaat verbouwen, dan kun je een puincontainer vast goed gebruiken. Een container huren in Almere via Paridon Containers is erg eenvoudig. Dit artikel zal aandacht besteden aan de vraag waarom het huren van een puincontainer zo handig is tijdens je verbouwing. 

Afval heeft slecht imago

Tegenwoordig staat duurzaamheid en de zorg voor het milieu bij veel mensen centraal. Afval produceren draagt echter bij aan een vuile wereld en de zogenaamde plastic soep. Wanneer men echter bewust met afval omgaat, dan hoeft afval helemaal niet schadelijk te zijn. Dit bewuste omgaan met afval begint met de scheiding van je afval. Kies bij je verbouwingspuin de juiste container voor elke afvalstroom en je hoeft je geen zorgen te maken over je verbouw- en sloopwerkzaamheden.

Scheiden bij de bron

Huur je voor meerdere afvalstromen een container in, dan scheid je afval direct bij de bron. En dit is een pre, want hierdoor kan afval gemakkelijk gerecycled worden en hoeft het niet achteraf gescheiden te worden. Dit scheelt in mankracht, kosten en energie. Bouwafval produceren we in Nederland enorm: maar liefst 22.5 miljoen ton jaarlijks. Als dit goed wordt ingezameld, dan kan echter 98 procent hiervan hergebruikt worden. 

Tijd is geld

Niet alleen voor het milieu is een puincontainer huren voordelig. Het bespaart je ook veel tijd. Heen en weer rijden naar de stort kost jou en je helpers veel tijd. Tijd, die ook besteed kan worden aan het snel afmaken van je verbouwing. Daarnaast kost het je ook geld iedere keer dat je naar het milieupark rijdt en afval deponeert. 

Veel gemakkelijker

Je kunt wel een aanhanger huren voor je afval of een busje, maar hiervan kost de huur ook geld. Tevens passen in beide middelen lang niet zoveel puin als in een puincontainer, waardoor je en geld kwijt bent en nog veel tijd met op en neer rijden. Tevens heb je bij het huren van een puincontainer hier verder geen omkijken naar. Check wel altijd of je voor een container huren in Amsterdam of andere grote stad een vergunning nodig hebt. De chauffeurs brengen je de container en halen die op afspraak ook weer op. Als laatste punt is het makkelijker om met een puincontainer een veilige werkomgeving te creëren, omdat je nu je afval meteen opruimt en niet laat slingeren. 

Related Posts

Leave a Comment