Veilig bestanden delen voor bedrijven

by handig5_wp
0 reactie

Het delen van bestanden via de e-mail brengt veel voordelen met zich mee.Helaas, is het delen van bestanden via de e-mail niet altijd even veilig. Dit is verleden tijd dankzij Zivver. Zivver biedt een  gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen. Het is eenvoudig om het in je e-mail programma te integreren en het is conform de AVG en NTA 7516. 

Hoe voorkomt Zivver datalekken?

Het is handig dat je de fouten ontdekt voordat je jouw e-mail verstuurd. Met de slimme Error Prevention Technology voorkom je datalekken al voor je jouw mail verstuurd. Je kunt privacy gevoelige informatie veilig doorsturen omdat Zivver je e-mail voor, tijdens- en na het verzenden beveiligd met  asymmetrical zero-knowledge encryption. Het is ook belangrijk dat je de controle kunt behouden als je digitaal communiceert via de e-mail. Met de 2FA functie van Zivver kun je jouw e-mails zo beveiligen dat deze worden teruggetrokken als het nodig is, erg handen dus bij bestanden delen met anderen.

Verder kun je gebruik maken van de Zivver bedrijfsregels. Deze bedrijfsregels zijn er om te zorgen dat het juiste beveiligingsniveau bij elk bericht dat je verstuurt wordt toegepast. Indien nodig kun je dit altijd aanpassen. Verder zijn deze regels er om jou te helpen om de controle over informatiebeveiliging te behouden. Deze regels zijn nauwkeurig opgesteld en voldoen aan alle wettelijke vereisten. 

Zivver maakt gebruik van een TLS (Transport Layer Security) verbinding. Op deze manier wordt de verbinding tussen de verzender- en ontvangen beveiligd. Zo wordt het voor andere onmogelijk om de bijlagen te onderscheppen. 

Verder is het mogelijk om de vervaldatum van je berichten in te stellen. Dit biedt jou extra veiligheid. Zo weet je zeker dat je e-mail na de ingestelde datum wordt verwijderd. 

Ga aan de slag met Zivver

Zivver beschikt over de beste technologie om jouw e-mails op een veilige manier te versturen. Nu je weet hoe Zivver werkt kun je dit programma snel integreren binnen jouw e-mail programma. Zo kun je op een veilige en snelle manier met je klanten communiceren. Wil je meer informatie over Zivver? Neem dan contact met Zivver op via de website. Experts staan voor je klaar om je verder op weg te helpen.

Related Posts

Leave a Comment