Van Campen Schoonmaak weet precies hoe ze alles schoon krijgen

by handig5_wp
0 reactie

Al voor een langere periode was mijn bedrijf op zoek naar een schoonmaakbedrijf, zoals Van Campen Schoonmaak, die ons kon helpen in het gebouw. In het begin hadden we nog een klein pand en konden we zelf de schoonmaak wel in de gaten houden. Maar we zijn de laatste tijd zo erg gegroeid in personeel en hebben een groter pand gekocht. Nu konden we niet meer zelf alles schoonmaken tussen het werk door. Dus heb ik besloten, als leidinggevende, om een schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf, zoals Van Campen Schoonmaak

Ik wilde wel graag een schoonmaakbedrijf inschakelen met veel ervaring, zoals Van Campen Schoonmaak. Ik had namelijk gehoord van andere bedrijven in mijn omgeving dat sommige schoonmaakbedrijf niet al te netjes kunnen zijn of juist je kunnen bedriegen over de diensten. Dus ik moest goed opletten naar de kwaliteiten van een schoonmaakbedrijf. Ik begon te zoeken op het internet en kwam al een aantal tegen die mij interessant leken. Al snel kwam ik op de website van Van Campen Schoonmaak terecht en die deed aan alle goede kwaliteiten van een goed bedrijf. Ik plande met hen een intakegesprek in om te kijken wat ze voor mij konden betekenen.

Blij met hun in diensten

Tijdens het intakegesprek, had ik meteen een goed gevoel bij de mensen van het schoonmaakbedrijf. Ze kwamen heel professioneel over en dat ze dit werk al een tijdje doen. Ik gaf ze een rondleiding door het gebouw en ze hebben akkoord gegeven over het aanbod dat we hen aanbieden. Nu hebben we een proefperiode van een maand om te kijken hoe goed ze hun werk doen. Nou, ik kan u vertellen dat ik nog nooit zo’n schone wc heb gezien. Het is een bedrijf die hun vak serieus nemen.

Bezoek de website

Bent u ook op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in uw omgeving? Bekijk dan eens de website van hen via  www.vancampenschoonmaak.nl voor meer informatie wat voor soorten diensten zij aanbieden als schoonmaakbedrijf en wat zij verder te bieden hebben.

Related Posts

Leave a Comment