Transformeer je Buitenruimte met een Prachtige Vlonder

by handig5_wp
0 reactie

Een veelzijdige toevoeging aan jouw buitenruimte

Als je een zwembad, terras of buitenruimte hebt, is een vlonder zeker het overwegen waard. Vlonder is veelzijdig en past vrijwel bij elke tuinstijl, dus ook bij die van jou. Het wordt volledig op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de verhoudingen, uitstraling en vorm.

Een warme en gezellige uitstraling

De meeste mensen kiezen voor een vlonder omdat het bijdraagt aan het karakter van de tuin. Het heeft een warme en gezellige uitstraling, wat zorgt voor een ontspannen gevoel.

Genieten op een verheven stuk hout

Zie je het al voor je? Op een warme zomerdag genieten van een verheven stuk hout, met vrienden, familie of gewoon alleen, en een heerlijk drankje. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over het morsen van je drankje, want een vlonder droogt beter dan welk ander materiaal dan ook. Dat betekent dat het ook in de herfst en winter robuust blijft bij neerslag.

Een geïnformeerde keuze maken

Je hebt vast al ergens anders een vlonder gezien, misschien bij je buurman of oude vrienden. Maar één ding is zeker, jij wilt er ook een. Op het internet zoek je naar informatie over vlonders en raak je overweldigd door alle informatie over het soort hout, composiet of niet, zelf doen of uitbesteden. Deze blog vertelt je alles wat je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken.

Composiet of (hard)hout: Het eerste dilemma

Het eerste dilemma waar mensen tegenaan lopen, is het verschil tussen composiet of (hard)hout. Composiet is vaak duurder, maar heeft een langere levensduur. Daarnaast heeft composiet weinig onderhoud nodig, alleen af en toe reinigen met water en zeep. Hardhouten vlonders hebben ook weinig onderhoud nodig, maar verkleuren snel zonder behandeling, terwijl composiet daar geen last van heeft.

Verschillende materialen onder (hard)hout

Onder (hard)hout kun je kiezen uit verschillende materialen. Dit komt vaak neer op persoonlijke voorkeur, omdat het verschil voornamelijk zit in kleur, de structuur van het hout (nerf), duurzaamheid en onderhoud. Bij composiet is de keuze iets eenvoudiger. Deze vlonders zijn gemaakt van 50% kunststof en 50% houtvezels, waardoor ze de beste eigenschappen van hout en composiet combineren.

Zelf doen of uitbesteden?

De keuze om het zelf te doen of om het uit te besteden aan professionals (niet dat jij dat niet bent natuurlijk) komt ook neer op persoonlijke voorkeur. Werken met anderen kan het project echter iets makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het weten welk materiaal geschikt is voor jouw situatie. Tenzij je veel kennis hebt van vlonders, is het laten aanleggen ervan een logische keuze. Het kost wel meer, gemiddeld 60 euro per vierkante meter exclusief montage, maar je hoeft er zelf geen tijd of moeite in te steken. Als je ervoor kiest om het te laten uitbesteden of je je zoekt gewoon een leverancier dan kun je bij Exclusieve Vlonder.

Related Posts

Leave a Comment