Steigerhout en steigerpijp in je interieur

by handig5_wp
0 reactie

Met steigerhout en steigerpijp kun je ontzettend veel maken. Meer dan alleen een tafel setjes voor in huis. Het voordeel van het materiaal is dat je het binnen en buiten kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Van een kapstok, tot een dressoir, een bedombouw of een plantenbak. Voor alle soorten meubels kun je dit materiaal gebruiken. De materialen staan goed bij een industrieel interieur maar ook bij een ander soort interieur. Het kan je inrichting een wat stoerdere look geven. Het kopen van steigerhout en steigerbuizen kan online. Zo kun je steigerhout planken online kopen, hout kun je online kopen en andere materialen zoals steigerbuizen, steigerpijpen en buiskoppelingen bij tuin-bouw.nl.

Stoere en praktische meubels

Meubels van steigerhout en steigerbuizen kun je zelf maken. Zo kun je met een steigerpijp en wat hout al een kapstok in elkaar zetten. Met meer materiaal kun je grotere meubels maken. Alle houten meubels en zelfs je keuken zou je van steigerhout en steigerbuizen kunnen maken. Het voordeel van zelf meubels maken is dat je de meubels helemaal kunt customizen naar je smaak. Zo kun je grovere steigerhouten planken gebruiken of wat kleinere planken. De steigerpijp kun je zilver laten of in een kleur spuiten. Zo heb je het net even wat anders. Als je ook praktisch meubels wilt dan zou je een meubel uitschuifbaar kunnen maken. Zo kun je de maten mooi aanpassen aan de ruimte die je hebt. Daarbij kun je wieltjes onder je meubel bevestigen. Dit kan onder een salontafel maar ook je eetkamertafel en je tv-meubel. Dit lijkt stoer, kan handig zijn in de ruimte omdat je alles makkelijk kan verplaatsen en het is makkelijker voor het schoonmaken. 

Steigerhouten meubels

Steigerhout kun je ook gebruiken om rare nisjes in je huis op te vullen. Zo kun je een kast maken op pakken waar geen standaard kast past. Denk hierbij aan smalle plekken op de gang naar de cv kast. Hier kun je prima nog vakken maken voor je schoenen. Onder de trap kun je ook een kast maken. Dit zijn altijd wat kleinere plekken die je nu praktisch in kunt delen met vakken en een gesloten deel voor bijvoorbeeld je stofzuiger. Andere meubels die je van steigerhout kunt maken en helemaal aan kunt passen zijn stoelen voor bij je eetkamertafel. Zo kun je u-vormige krukjes maken, wat ontzettend leuk lijkt met een kussentje. Je kunt ook stoelen maken met een rugleuning en armleuningen, of een bijpassend bankje. Alles is aan te passen aan de wensen die je hebt. Als je eenmaal wat meubels hebt gemaakt van steigerhout dan zou je ook grotere projecten aan kunnen pakken. Zo is een buitenkeuken ontzettend tof om van steigerhout te maken. Dit lijkt ontzettend mooi en is ook nog eens heel handig als je lekker buiten wilt koken of barbecue├źn. Als de look van steigerhout je aanspreekt zou je ook binnen een hele keuken kunnen maken van steigerhout. Zo zie je dat je steigermaterialen voor veel leuke projecten kunt gebruiken. 

Related Posts

Leave a Comment