Online je kunstplanten bestellen

by handig5_wp
0 reactie

Die gezellige tuin waarvoor niet of nauwelijks onderhoud nodig is maak je simpelweg door hoogwaardige kunstplanten te gebruiken. Via www.leopoldflora.com koop je kunstplanten om de tuin helemaal naar je eigen unieke voorkeuren in te richten. Het grote voordeel van kunstplanten is dat je niet meer met je heggenschaar en handschoenen de tuin in hoeft om te snoeien. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het uitgraven van een dode plant die het niet heeft gehaald. Met kunstplanten en -bomen in je tuin geniet je een lange tijd van vrolijk groen om je heen. Tegenwoordig zijn kunstplanten zo mooi gemaakt dat het verschil tussen echt en kunst nauwelijks merkbaar is. Fleur je tuin, entree of terras op en zorg voor een groene tuin, het hele jaar door.

Uitstraling met een kunsthaag

Door een kunsthaag voor buiten via webshop leopoldflora.com te bestellen krijgt je winkel of restaurant een wel heel uitnodigende ingang. De gasten in je restaurant en klanten in je winkel zullen meteen zien dat jouw bedrijf professioneel wordt onderhouden. Dat schept vertrouwen! Er is genoeg keuze in het brede assortiment om de perfecte kunsthaag te vinden voor elke onderneming. Zoals bijvoorbeeld de populaire Buxushaag.

Prachtige snoeivormen

De populaire Buxushaag heeft schitterende snoeivormen, waardoor het een plant is die erg vaak wordt verkocht en geplant. De Buxus kunsthaag past daarom uitstekend in iedere tuin. Met een kunsthaag maak je trouwens met gemak een terrasscheiding die zorgt voor een knusse sfeer. Ook geeft het je gasten op het terras wat privacy. 

Tropisch genieten met een kunstpalm

Er zijn nog veel meer kunstplanten die zorgen voor een gezellige sfeer in een mooie tuin. Met een kunst palmboom heb je een tropisch gevoel, maar dan lekker knus in je eigen achtertuin! De kunstpalm is de ideale vervanger voor een echte palmboom. De aanschaf van een kunstpalmboom heeft enkele enorme voordelen. Denk aan de duurzaamheid en de overlevingskansen in slecht weer. Ook is er geen onderhoud vereist en blijven de kleuren van je blaadjes jaar na jaar prachtig groen. Palmbomen houden van tropisch weer, maar Nederland staat helaas niet bekend om het lekkere warme zonnetje. Door een kunstpalm te planten heb je alle voordelen, maar nooit de nadelen. Met een stevige plantenbak die verzwaard is, zijn je kunstplanten veilig voor weer en wind.

Maak het jezelf gemakkelijk

Zie je op tegen het dragen, vervoeren en uitladen van je nieuwe kunstboom? Dat hoeft helemaal niet! Want alle kunstplanten en kunstbomen voor buiten en binnen kun je online bestellen. Bestel vóór 11:00 en je hebt de kunstboom al heel snel in huis. Van maandag tot en met vrijdag wordt je kunstboom direct door ons verzonden. Je hebt de kunstplant of boom dan de volgende dag al in huis. Bestel je in het weekend? Dan wordt je nieuwe kunstboom op dinsdag bezorgd. Zo kun je jouw tijd gebruiken voor andere belangrijke dingen. Bijvoorbeeld om een mooi plekje te kiezen voor die prachtige kunstboom. Bij alle bestellingen vanaf 75 euro is de verzending helemaal gratis.

De mooiste kunstplanten in je tuin

Plaats de kunstbomen, kunsthagen of kunstplanten in een stevige plantenbak die zwaar genoeg is om het weer te trotseren. Je kunt een mooie plantenbak natuurlijk zelf maken, maar er zijn ook prachtige plantenbakken te koop. Een houten plantenbak geeft een natuurlijke uitstraling, een betonnen of aardewerk plantenbak beschermt je kunstplanten uitstekend tegen storm en rukwinden. Misschien heb je liever een stenen of kunststof plantenbak. Het maakt niets uit, zolang de plantenbak maar wordt verzwaard. Zo blijft je kunstboom of -plant fier rechtop staan en is jouw tuin goed verzorgd en gezellig. Het hele jaar door!

Related Posts

Leave a Comment