Meubels pimpen met retro wielen

by handig5_wp
0 reactie

Wil je jouw meubels een retro tintje geven of jouw woonstijl aanpassen in een retro stijl? Dan hoef je niet op zoek naar nieuwe meubels, maar kun jouw bestaande meubilair eenvoudig “pimpen”. Dit kost geen moeite en hier heb je maar een klein budget voor nodig. In dit artikel lees je hoe je meubels kunt pimpen door retro wielen te gebruiken.

Hippe stoelen

Wieltjes onder stoelen is niet alleen erg praktisch, het is ook nog eens bijzonder stijlvol. Je kunt een fauteuil, eetkamerstoel of een bureaustoel handig laten bewegen door wieltjes toe te voegen. Zo kun je makkelijk met jouw stoelen schuiven in huis en is dit dus extra praktisch. Kies niet voor simpele wieltjes onder deze stoelen, maar kies voor retro wielen. Dit geeft een uniek effect aan deze meubels. Je kunt kiezen voor grote wielen in bijvoorbeeld een oude metalen kleur. Ook kun je bokwielen van WielenOutlet eenvoudig online bestellen om onder jouw stoelen te plaatsen.

Keukenkasten en opberglades

Je maakt jouw keuken een stuk praktischer, wanneer opbergruimtes kunnen bewegen. Het maakt niet uit of je een grote, of kleine keuken hebt, elke keuken wordt er praktischer van. Heb jij bijvoorbeeld een grote opbergkast in jouw keuken? Vul deze dan met retro lades op wielen. Deze kun je dan handig uit de keukenkast trekken en gebruiken tijdens het koken. Dit is niet alleen bijzonder praktisch, het geeft ook een retro tintje aan jouw keuken.

Schuifdeur

Wil je jouw woning echt uniek maken? Vervang jouw standaard deuren dan voor deuren met een rolsysteem. Dit is bijzonder trendy en het geeft een unieke uitstraling aan iedere woning. Je geeft het pas echt een uniek tintje, wanneer je de wieltjes van het rolsysteem een retro uitstraling geeft. Een mooie oude deur met retro wielen geeft een echte authentieke sfeer aan iedere woning of kamer.

Wil je ook retro wielen gebruiken in jouw woning en met jouw meubilair? Shop retrowielen en bokwielen van WielenOutlet dan eenvoudig online. Je geniet van een groot assortiment aan wielen in alle kleuren, soorten, stijlen en maten. Hiermee kun je jouw meubilair praktisch en stijlvol omtoveren.

Related Posts

Leave a Comment