Keurmeester worden is een vak apart

by handig5_wp
0 reactie

Al voor een langere tijd zat ik te overwegen om keurmeester te worden. Mijn opa was vroeger een keurmeester en mocht van alles keuren onder bepaalde nummers. Ik vond het fascinerend om zijn verhalen te horen en ook de horror verhalen waarbij alles vreselijk was en dat ze hun niet goed konden keuren en binnen een paar minuten al weg waren. Alleen wist ik niet waar ik een opleiding als keurmeester kon volgen, want mijn opa is al een tijdje overleden, dus aan hem vragen was geen optie. 

Een opleiding vinden voor keurmeester

Niet alleen ik wilde graag keurmeester worden, mijn vader ook. Hij heeft een poging gedaan, maar voor hem was het allemaal te technische en kon hij het niet goed bijhouden. Ik houd van technische snufjes en andere materialen. Ik kan alleen niet zulke dingen maken, daarom leek mij een baan als keurmeester ideaal. Samen met mijn vader keken we rond en uiteindelijk kwamen we bij EKH.nl. Daar hadden ze verschillende opleidingen voor keurmeester en de inhoud was precies wat ik zocht. Binnen no-time had ik mij ingeschreven en was ik enthousiast om nieuwe dingen te leren en om in de voetstappen van mijn opa te betreden.

Goede instructies en lessen

De eerste paar dagen van de opleiding waren vooral basisregel leren kennen en daarnaast ook mijn medestudenten ontmoeten. Het waren allemaal aardige mensen en ook de docenten waren erg vriendelijk en een vraag stellen was nooit een probleem. Een paar weken later en toen kregen we de intensieve stof die we voor verschillende tentamens moesten onthouden en het was zeker niet makkelijk. Maar na hard werken en passie voor het vak, ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Ik mag mijzelf nu officieel ene keurmeester noemen van EKH.nl. Ik kreeg meteen bij de website een baan aangeboden en daar heb ik ja op gezegd.

Bezoek de website

Wilt u ook een keurmeester worden? Of bent u op zoek naar een keurmeester voor uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van EKH.nl voor meer informatie over opleidingen en andere diensten die zij verzorgen. Meer over een keurmeester inschakelen van EKH.

Related Posts

Leave a Comment