Geld besparen tijdens het online shoppen? Zo doe je dat!

by handig5_wp
0 reactie

Niemand had twintig jaar geleden gedacht dat het mogelijk zou zijn om via het internet te winkelen. Inmiddels is online shoppen razendpopulair en kunnen velen niet meer zonder. Het heeft veel voordelen: je shopt vanuit je luie stoel met een lekker glas wijn in je hand, online shops zijn 24 uur per dag geopend en het vinden van de beste prijs is een stuk makkelijker geworden. Over dat laatste gesproken: wil jij ook graag geld besparen tijdens het online shoppen? Met deze tips van prijsvergelijker SuperSales bespaar je flink wat euro’s!

#1 Zoek alleen naar wat je nodig hebt

Je kent het wel, opzoek naar een nieuwe winterjas en uiteindelijk een jeans, trui en jurk bestellen. Missie niet helemaal geslaagd kan je wel stellen. Maak voor jezelf een lijstje met producten die je graag wilt kopen en vermijd het doelloos scrollen op verschillende websites en categorieën. De kans is groot dat je in de verleiding komt om andere producten te kopen dan waar je in eerste instantie naar op zoek was. Gericht zoeken bespaart je niet alleen veel tijd, ook merk je het direct in je portemonnee!

#2 Vergelijk de prijzen

Het zal je misschien verbazen maar de prijzen van hetzelfde product bij diverse webshops kunnen flink van elkaar verschillen. Zo betaal je bij de ene shop wellicht €79,99 voor een paar sneakers, bij een ander kan dat soms zelfs €39,99 zijn voor hetzelfde paar sneakers! Om prijzen makkelijk en snel te vergelijken kan je gebruik maken van een prijsvergelijker zoals SuperSales. In één opslag zie je dan waar jouw product het goedkoopste is en bespaar je veel geld!

#3 Gebruik een prijs alert

Een sale alert is dé uitvinding om als eerste op de hoogte te zijn van aanbiedingen voor producten waarin jij interesse hebt. Steeds meer sites roepen de zogeheten sale alert in het leven waarbij je een email ontvangt als een product binnen jouw interesses is afgeprijsd. In de meeste gevallen kan je filteren op merk, maat, kleur, categorie en doelgroep. Zo ontvang je alleen producten in je mailbox die jij interessant vindt.

Related Posts

Leave a Comment