Dit is hoe je van je klussen en taken afkomt

by handig5_wp
0 reactie

We hebben het in Nederland druk. De werkdruk ligt hoog en het aantal mensen met een burn-out stijgt als nooit tevoren. Je komt thuis na een lange werkdag en je moet ook nog eens koken. Tijdens het koken merk je dat je lekkage plekken ziet. Dit kan je er even niet bij hebben in je hoofd. Een oplossing hiervoor wordt besproken in deze blog.

Tijd is schaars

Onze tijd is schaars en de tijd die we over hebben besteden we liever aan leuke dingen. Waar voor de een het schilderen van een kast of het bezig zijn in de tuin een vorm van ontspanning is, is het voor de ander een klus waar je tegen op ziet.

Afspraak maken vakman

Gelukkig zijn er verschillende online bedrijven waarbij je een afspraak kan maken met een echte vakman.
Zo heb je bedrijven zoals Klusup, Werkspot en Zoofy die vele diensten aanbieden. Of je nou wil dat de muur geschilderd wordt of dat er een boom uit de tuin gehaald moet worden, deze bedrijven zijn er voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je klus aanmelden.

Klusup

Bij Klusup gaat het zelfs nog een stap verder. Zo gaat het hier over klussen, maar ook taken die je kan uitbesteden zoals boodschappen doen. Heb je geen tijd om je hond uit te laten? Dit kan je uitbesteden op de site zodat je vrolijke viervoeter toch zijn welverdiende uitlaatronde krijgt.
Bij Klusup kan je onderaan de website ook gelijk de plaatsen zien.

Zo kan je gemakkelijk zoeken op bijvoorbeeld een timmerman in Groningen. Klusup heeft een beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. Al 50.000 plus klanten gingen je voor.

Werkspot

Bij Werkspot plaats je een klus en nodig je vakmannen uit om te reageren. De vakmannen reageren hier meestal binnen 24 uur op. Aan jou is dan de keuze welke vakmensen je selecteert voor de klus. Je vergelijkt de profielen en hiermee bespreek je de klus en vraag je om een prijsopgave. Heb je een badkamer specialist nodig? Er zijn meer dan 5000 vakmensen in Nederland die hier gespecialiseerd in zijn.

Zoofy

Bij Zoofy kan je terecht met verschillenden klussen. Bijvoorbeeld wanneer je een schilder nodig bent of een glazenwasser. Ook heeft Zoofy Smart Home Installateurs voor het instaleren van al je slimme apparaten in en om je huis. Zo heb je slimme verlichting, slimme keukenapparatuur een slimme thermostaat en nog veel meer. Zo’n slimme thermostaat veranderd zelf de temperatuur. Dit kan doordat de thermostaat steeds beter weet, wanneer je wel en niet thuis bent. Een voordeel van Zoofy is dat je geen voorrijkosten betaald.

Screenen van vakmensen

Deze online bedrijven screenen de mensen ook, zodat je je klussen en taken met een gerust hart uit kan besteden. Zo wordt er werk voor jou uit handen genomen voor een schappelijke prijs. Zo dat jij heerlijk kan genieten van een goede film of serie op de bank.

Related Posts

Leave a Comment