Bouwlamp

by handig5_wp
0 reactie

Ben jij opzoek naar een nieuwe bouwlamp of wil je eerst informatie opdoen voordat je een bouwlamp koopt? Dan ben jij hier op het juiste adres. In deze blog gaan we uitleggen waar je aan moet denken bij zo’n aankoop, waar het handig voor is en nog veel meer! Lees dus zeker verder!

Waarom een bouwlamp?

Waarom eigenlijk een bouwlamp? Heel simpel eigenlijk. Een bouwlamp geeft een sterk en helder licht, ideaal dus voor een bouwproject of op een bouwterrein, zo kan je ’s nachts dus ook aan de slag. Verder kan het ook handig zijn om bijvoorbeeld een donkere omgeving rondom jouw huis te verlichten. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om een bouwlamp aan te schaffen dus dat raden wij jouw ook zeker aan aangezien je een kwalitatief hoge bouwlamp voor een lage prijs hebt tegenwoordig. Ben jij nou opzoek naar een led bouwlamp? Bekijk dan deze pagina over led bouwlampen.

Waar moet je aan denken bij het kopen van een Bouwlamp?

Waar moet je opletten bij het kopen van een bouwlamp en welke kleur past bij mij? Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een bouwlamp hangt ervan af waar je de lamp voor wil gebruiken. Wil jij graag een groot oppervlakte verlichten of wil je een klein oppervlakte verlichten met een warme kleur. Dat zijn keuzes waar je altijd mee te maken hebt. Wil jij de lamp gebruiken om binnen te werken? Dan is een bouwlamp vanaf 1000 lumen al genoeg. Wil jij buiten een groter oppervlak verlichten is aan te raden een bouwlamp met een hoger aantal lumen aan te schaffen. De bouwlampen hebben meestal ook een relatief lang snoer waardoor je de lamp makkelijk kan verplaatsen. Zo’n bouwlamp heeft echt heel veel voordelen dus hier de voordelen even op een rijtje:

  • Veel oppervlakte verlicht
  • Verschillende kleuren
  • Lang snoer
  • Helder licht
  • Goed voor verschillende doeleinden

Wil jij nou meer weten over waar jij aan moet denken bij het kopen van een bouwlamp? Lees dan zeker dit artikel over waar moet je op letten bij het kopen van bouwlampen.

Hoeveel watt moet mijn bouwlamp hebben?

Als je opzoek bent naar een bouwlamp en je wilt een zo groot mogelijk oppervlakte verlichten zal je waarschijnlijk kijken naar het aantal watt. Echter betekent hoe meer watt niet perse dat het licht feller is. Dat gaan wij even uitleggen. Vroeger werd watt gebruikt om aan te geven hoe fel het licht was, echter is dit hedendaags niet meer zo omdat in de loop der jaren steeds meer energiezuinige lampen op de markt verschenen. Nu wordt de licht opbrengst aangegeven met Lumen. Let daar dus wel op bij jouw aankoop. Daarnaast is het ook handig om op het aantal kelvin te letten, dit geeft namelijk de kleurtemperatuur aan. Zo geeft 5000 kelvin licht vergelijkbaar aan daglicht, maar geeft 1000 kelvin een kleurtemperatuur van een kaarslicht. 3000-4000 kelvin geeft een licht vergelijkbaar aan een zonsopkomst. Dus hoe minder kelvin hoe warmer de kleur. Hoe meer kelvin hoe kouder de kleur. Ben jij nou opzoek naar een ruim aanbod aan bouwlampen? Neem dan gerust een kijkje op deze website met bouwlampen.

Related Posts

Leave a Comment