10 tips voor het inpakken van je verhuisdozen

by handig5_wp
0 reactie

Verhuizen is spannend en kan hectisch zijn. Maar wanneer je alles goed regelt verloopt dit heel soepel. Goedkoopverhuisbedrijf kan jou helpen met het soepel laten verlopen van je verhuizing. Als je al je zaken rondom het inpakken van de verhuisdozen goed regelt ben je aardig op weg. Maar hoe pak je je verhuisdozen goed in?

Zware spullen onderin de doos

Net zoals bij boodschappen doen kun je het beste de zware spullen onderin de doos doen. Wanneer je dit niet doet kunnen de zware spullen die bovenop de lichte spullen zitten deze beschadigen of kapot maken. Dit wil je niet hebben natuurlijk. Kies er daarom voor om de zware spullen onderin de doos te doen en dan pas de lichtere spullen.

Plakkertjes op de dozen

Je kunt ook plakkertjes op de dozen doen. Plakkertjes wat er in de doos zit en uit welke kamer het komt. Hierdoor zul je veel sneller je dozen kunnen uitpakken in je nieuwe woning. Een kleine moeite die zoveel tijd bespaard is het zeker waard. Komen een aantal dozen uit jouw slaapkamer? Doe er dan een plakkertje op met je naam. Hierdoor weet je precies waar de doos heen moet als je in je nieuwe woning komt.

Breekbare spullen

Je kunt het beste aparte dozen gebruiken voor breekbare spullen. Uiteraard is het slim om speciaal materiaal te kopen waardoor de breekbare spullen minder snel zullen breken achterin de verhuiswagen. Je kunt bijvoorbeeld zakken met lucht erin in de dozen doen of handdoeken om de breekbare spullen te beschermen.

Kosten laag houden

Een verhuizing is erg duur. Je wilt graag kosten besparen waar het kan. Je kunt op zoek gaan naar goedkope verhuizers om je kosten zo laag mogelijk te houden. Je kunt op meerdere manieren je verhuiskosten laag houden. Zo kun je kijken naar wat de goedkoopste verhuiswagen is en of dit bijvoorbeeld ingegrepen zit bij de verhuisdienst.

Related Posts

Leave a Comment